HÍREINK

Évadnyitó verseny, 2023. - versenykiírás

2023.03.18. | Hozzászólások [0]

 

ÉVADNYITÓ HORGÁSZVERSENY

Versenykiírás

 

Megnevezés: évadnyitó horgászverseny

 

Helyszín: Töröcskei tó

 

Időpont: 2023. április 02., vasárnap

 

Versenyidő: 4,5 óra (amatőr kategória), 4 óra (versenyzői kategória)

 

Lebonyolítási forma: nyílt, egyéni verseny, amatőr és versenyzői kategória

 

A verseny időrendje:

06:00 – 07:00 - jelentkezés a Halőrháznál, nevezés, regisztráció

07:00 – 07:20 - megnyitó, sorsolás

07:20 – 08:30 - versenyhelyek elfoglalása

08:30 - etetés kezdete, amatőr verseny indítása hangjelzésre

09:00 - versenyzői kategóriának a verseny indítása hangjelzésre

13:00 - verseny vége, mérlegelés hangjelzésre

13:30 – ebéd, eredményhirdetés, tombolasorsolás

 

A verseny értékelése: a kifogott halak súlya alapján (minden gramm hal 1 pontot ér). A legtöbb pontot elérő horgász nyeri a versenyt. Súlyegyezés estén a nagyobb kifogott hal a döntő.

 

A verseny díjazása: versenyzői és amatőr kategóriákban az 1. - 3. helyezett, a legnagyobb halat kifogó, a legeredményesebb női és gyermek horgász kupát vehet át. Minden versenyző a nevezéskor tombola jegyet kap, amivel értékes díjakat nyerhet.

 

Nevezés: előzetesen nevezni az FCMS rendszerben, 82/411-876 telefonon, kaposhorg@gmail.com címen és Egyesületünk irodájában lehet. Helyszíni nevezésre is van lehetőség a verseny napján, 07:00 óráig, a helyszínen. Nevezési díj: gyermek horgászoknak ingyenes, vendéghorgászoknak: 6.000.- forint, Töröcskei éves engedéllyel rendelkezőknek: 4.000.- forint.

A nevezési díj magában foglalja a verseny való részvétel jogát, a meleg ebédet, 1 db tombolajegyet, és a vendéghorgászok verseny utáni napijegyét is. A tombolasorsoláson csak a versenyre benevezettek vehetnek részt. A tombola fődíja 1 db, a Töröcskei tavon érvényes, 2 botos, területi engedély.

 

Egyéb tudnivalók: a versenyzők csak egy úszós, míg az amatőrök tetszőleges készséget használhatnak, egy botot, rajta egy horoggal. A versenyre való benevezés feltétele a 2023. évre érvényes állami horgászjegy. Minimum 3 gyűrűs haltartó, amely minimum 1 méter hosszú, és pontymatrac minden résztvevő számára kötelező.

A versenyen kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell helyezni a tóba. A vendéghorgászok a nevezéskor igényelt díjmentes napijegy ellenében tovább horgászhatnak. A horgászrend szerint naponta fogható halmennyiséget megtarthatják. Plusz ebédjegy ára 2.000 forint.

A fentiek alapján tehát április 02-án csak a verseny résztvevői horgászhatnak a tavon!

 

Nevezz be most az FCMS rendszeren keresztül! Kattints ide!

 

Mindenkit szeretettel vár a Kaposvári Sporthorgász Egyesület