HÍREINK

Évadzáró horgászverseny a Töröcskei tavon - 2022.

2022.10.06. | Hozzászólások [0]

Lucza Zoltán Kupa - versenykiírás, meghívó

 

ÉVADZÁRÓ HORGÁSZVERESENY – LUCZA ZOLTÁN KUPA

 

VERSENYKIÍRÁS

 

A verseny helye: Töröcskei tó

 

A verseny ideje: 2022. október 16., vasárnap

 

A verseny lebonyolítása: nyílt, egyéni verseny formában, amatőr és versenyzői kategóriában

 

A verseny időrendje:

06:00 – 07:00 - jelentkezés a halőrháznál, nevezés, regisztráció

07:00 – 07:20 - megnyitó, sorsolás

07:20 – 08:30 - versenyhelyek elfoglalása

08:30 - etetés kezdete, amatőr verseny indítása

09:00 - versenyzői kategóriának a verseny indítása

13:00 - verseny vége, mérlegelés

13:30 - ebéd, eredményhirdetés

 

A verseny értékelése: a kifogott halak súlya alapján (minden gramm hal 1 pontot ér). A legtöbb pontot elérő horgász nyeri a versenyt. Súlyegyezés estén a nagyobb kifogott hal a döntő.

 

A verseny díjazása: Évadzáró versenyen résztvevő horgászok 1. – 3. helyezettje (külön versenyzői és amatőr kategóriában), a legeredményesebb női és gyermek versenyző, valamint a legnagyobb halat fogó versenyző díjazásban részesül.

 

Nevezés: a versenyre előzetesen nevezni az FCMS rendszerben, a 82/411 876 telefonszámon, a kaposhorg@gmail.com címen, személyesen az egyesületi irodában lehet. Helyszíni nevezésre is van lehetőség a verseny napján, 07:00 óráig.

Nevezési díj: 4.000.- forint, töröcskei tóra érvényes, éves területi engedéllyel rendelkezőknek 3.000.- Ft, gyermekeknek ingyenes. A nevezési díj magában foglalja a versenyen való részvétel jogát, a meleg ebédet, 1 db tombolajegyet, és a vendéghorgászok verseny utáni napijegyét is. A tombolasorsoláson csak a versenyre benevezettek vehetnek részt. A tombola fődíja 1 db 2023. évre szóló, a Töröcskei tavon érvényes, 2 botos, parti területi engedély utalvány. A nevezőknek lehetősége lesz tomboladíjakat felajánlani.

 

Tudnivalók: a versenyzők csak egy úszós, míg az amatőrök tetszőleges (egy darab) készséget használhatnak, rajta egy horoggal. A versenyre való benevezés feltétele a 2022. évre érvényes állami horgászjegy. Minimum 3 gyűrűs, amely minimum 1 méter hosszú haltartó és pontymatrac minden résztvevő számára kötelező.

A versenyen kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell helyezni a tóba. A vendéghorgászok a nevezéskor igényelt díjmentes napijegy ellenében tovább horgászhatnak. A horgászrend szerint naponta fogható halmennyiséget megtarthatják. Vendég ebédjegy ára: 1.500.- Ft.

A fentiek alapján október 16-án csak a verseny résztvevői horgászhatnak a tavon!

 

Mindenkit szeretettel vár a Kaposvári Sporthorgász Egyesület!