HÍREINK

XVI. Deres Kupa - Szári István és Martin János emlékverseny - versenykiírás

2022.09.07. | Hozzászólások [0]

XVI. DERES KUPA - SZÁRI ISTVÁN ÉS MARTIN JÁNOS EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS

A verseny helye: Töröcskei tó

A verseny ideje: 2022. szeptember 11., vasárnap

A verseny lebonyolítása: nyílt, egyéni verseny formában, amatőr és versenyzői kategóriában

A verseny időrendje:

06:00 – 07:00 - jelentkezés a halőrháznál, nevezés, regisztráció

07:00 – 07:20 - megnyitó, sorsolás

07:20 – 08:30 - versenyhelyek elfoglalása

08:30 - etetés kezdete, amatőr verseny indítása

09:00 - versenyzői kategóriának a verseny indítása

13:00 - verseny vége, mérlegelés

13:30 - ebéd, eredményhirdetés

A verseny értékelése: a kifogott halak súlya alapján (minden gramm hal 1 pontot ér). A legtöbb pontot elérő horgász nyeri a versenyt. Súlyegyezés estén a nagyobb kifogott hal a döntő.

A verseny díjazása: A Deres Kupa győztese elnyeri a vándorserleget. A versenyen résztvevő nyugdíjas horgászok 1. – 3. helyezettje, a Martin János Emlékversenyen résztvevő horgászok 1. - 3. helyezettje, a legeredményesebb női és gyermek versenyző, valamint a legnagyobb halat fogó versenyző is díjazásban részesül.

Nevezés: a versenyre előzetesen nevezni az FCMS rendszerben, a +36 82 / 411 - 876 telefonon, a kaposhorg@gmail.com címen és Egyesületünk irodájában lehet. Helyszíni nevezésre is van lehetőség a verseny napján, 07:00 óráig, a helyszínen. Nevezési díj: vendéghorgászoknak 4.000.- forint, Töröcskei éves engedéllyel rendelkezőknek 3.000.- forint.

A nevezési díj magában foglalja a verseny való részvétel jogát, a meleg ebédet és a vendéghorgászok verseny utáni napijegyét is.

Tudnivalók: a versenyzők csak egy úszós, míg az amatőrök tetszőleges (egy darab) készséget használhatnak, rajta egy horoggal. Minimum 3 gyűrűs, amely minimum 1 méter hosszú haltartó és pontymatrac minden résztvevő számára kötelező.

A versenyen azon horgászok vehetnek részt, akik a verseny időpontjában érvényes állami jeggyel rendelkeznek. A Deres Kupára nyugdíjas horgászok nevezhetnek be. A Martin János Emlékversenyen az országos versenyszabályok érvényesek és az igazolt veterán versenyzők vesznek részt.

A versenyen kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell helyezni a tóba. A verseny után a versenyen résztvevő horgászok a halőrháznál átvett ingyenes napijegy ellenében tovább horgászhatnak. A horgászrend szerint naponta fogható halmennyiséget megtarthatják. Plusz ebédjegy ára 2.000 forint. A fentiek alapján tehát szeptember 11-én csak a verseny résztvevői horgászhatnak a tavon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, horgászt, Szári István és Martin János ismerőseit, barátait és tisztelőit!

Mindenkit szeretettel vár a Kaposvári Sporthorgász Egyesület