HÍREINK

Rendkívüli nyitva tartás

2021.03.05. | Hozzászólások [0]

Egyesületi irodánk rendkívüli nyitva tartással várja Horgásztársainkat

 

Értesítjük tisztelt Horgásztársainkat, hogy Egyesületi irodánk a holnapi és a holnaputáni napokon nyitva tart. Munkatársaink március 6-án, szombaton 08:00 órától 14:00 óráig, 7-én, vasárnap 08:00 órától 12:00 óráig várják a horgászengedélyt váltani szándékozókat.

Ezeken a napokon lehetőség lesz -horgászregisztrációval és horgászvizsgával rendelkezők részére- az állami horgászjegy és fogási napló, területi engedélyek kiváltására. Az iroda légterében csak az ott dolgozó ügyintézők számával megegyező számú ügyfél tartozkódhat, ez maximum 2 fő. Az iroda előtt kérjük az egymástól való kellő távolság megtartását, a csoportosulás elkerülését.

 

Lehetőséget nyújtunk arra is, hogy az iroda postanyílásán dobják be a horgászigazolványukat. Az igazolványba egy darab papírra írják rá, hogy milyen dokumentumot szeretnének vásárolni, illetve telefonos elérhetőségüket. Pénzt ne tegyenek a horgászigazolványba. A dokumentum elkészülte után munkatársaink telefonon értesítik Önöket, hogy az elkészült igazolványok átvehetőek. Fizetni átvételkor kell.

Az irodánk hétfői, illetve azt követő időszakra vonatkozó nyitvatartásáról jelenleg (10:44) még nincs információnk.