HÍREINK

Fórum 2014!

2014.12.06. | Hozzászólások [0]

Meghívó!

A Kaposvári Sporthorgász Egyesület ezúton is tisztelettel meghívja tagjait az idei évben is hagyományosan megtartandó Töröcskei tavi és Desedai fórumokra.

2014. december 08-án, hétfőn, 18:00 órakor, a PTE Egészségtudományi Kar (EÜ. Főiskola) Kaposvár, Szent Imre utcai épületének 2. sz. előadójában tartunk fórumot a Töröcskei tavat érintő kérdésekről, az idei év adatairól, és a jövő év terveiről.

Egy nappal később, december 09-én, kedden, szintén 18:00 órakor, azonos helyszínen, de a nagyobbik, 1 sz. előadóban kerül megtartásra a Desedai fórum.

A fórumon ismertetjük a rendelkezésre álló adatokat és tapasztalatokat, ahorgászrend várható  változásait és a tervezett jövő évi díjakat.

Kérjük tagjainkat, hogy véleményüket (írásban) juttassák el számunkra, az alábbi elérhetőségeken.

Küldjék el e-mailben a kaposhorg@gmail.com címre, vagy postai úton az Egyesület címére, vagy adják le személyesen az Egyesületi irodában.

Számítunk tagjaink aktív részvételére.

 

Tájékoztatjuk horgászainkat, hogy a törvényi háttér változása miatt 2015. évben a normál ár kétszereséért kaphat állami jegyet és fogási naplót az a horgász, aki 2014. évi fogási naplóját időben nem adja le. A 2014. évi fogási naplók leadási határideje 2015. február 28.

A leadott fogási naplókról Egyesületünk írásos igazolást ad ki (annak, aki kéri azt), amivel igazolható, hogy a fogási napló időben leadásra került. Az igazolás kiadása leadáskor történik, utólag nem áll módunkban igazolást kiadni.

Ezért fogási naplójukat az iroda nyitvatartási idejében adják le, ne dobják be a postaládába.