HÍREINK

Ülést tartott a rendezvényszervező szakbizottság

2013.02.27. | Hozzászólások [0]

Indul a szezon, megkezdődik a szakmai munka

Kozári Miklós nyitotta meg az ülést, köszöntötte a bizottság tagjait és meghívott vendégét Mikics Balázst, a Horgász Egyesületek Somogy Megyei Szövetségének Elnökségi tagját, a Szövetség Versenysport felelősét.

Napirendi pontok:

- az Egyesület 2013. évi rendezvénytervezete

- a Szövetség és az Egyesület lehetséges együttmüködése a rendezvények kapcsán

Kozári Miklós elmondta, hogy az idei rendezvények sorát, úgy állították össze, hogy  illeszkedjenek az országos és területi rendezvények sorába, azokkal ne ütközzenek.

"A tavalyi év hozott újdonságokat, új és nagy rendezvények formájában, melyek sok tapasztalattal gazdagítottak bennünket, melyeket felhasználunk az idei munkánk során." -mondta elnökünk.

A hagyományos versenyek az eddigi forgatókönyv szerint zajlanak majd, a megszokott rend szerint, a most kijelölt felelősök közvetlen írányításával.

A nagyobb rendezvényeket most csak nagy vonalakban beszélték át, mert előtte részletes munkaértekezletet tartanak majd.

Mikics Balázs elmondta, nagy öröm számára, hogy itt lehet és végre egészséges együttmükődés alakulhat ki a Szövetség és az Egyesület között.

Ennek egyik első lépése, hogy a Szövetség egy olyan versenysorozatot hoz létre amely magas színvonalon, változatos helyszíneken biztosít remek lehetőséget a nem nagy költségvetéssel bíró, de versenyezni kívánó horgászok számára, elsősorban feeder és finomszerelékes kategóriákban.

Az idei évben Papp József és a TOP MIX a névadója és szponzora ennek kíváló kezdeményezésnek, a TOP MIX Szuper Kupának.

Egyesületünk is csatlakozott, a Töröcskei és a Desedai nyitóversenyek is állomásai a küzdelemsorozatnak.

További részletek hamarosan itt a weblapon.