HÍREINK

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

2012.12.24. | Hozzászólások [0]

Kedves Horgászbarátaim!

Munkás, második évünk volt a 2012-es esztendő.

Több sikeres rendezvényt szerveztünk, melyek tovább öregbítették a Töröcskei tó jó hírnevét.

 


Halőreink és segítőik eredményesen végezték munkájukat, a feljelentések számát tekintve talán az mondható, sajnos. Az viszont, hogy a becsületes horgászok segítsége a horgászrend betartatására megnőtt, mindenképpen nagy eredmény.

Az igen alacsony vízállás nem segítette az eredményes horgászatot, de az év vége felé javultak a fogási lehetőségek. Az eddig leadott fogási naplók nem adnak hírt visszaesésről, már csak azért sem, mivel a tagság által is felügyelt többszöri haltelepítés megadta a lehetőséget a sikeres horgászatra.

Elmondhatjuk tehát, hogy nem csak munkás, hanem eredményes évet is zártunk.

 


Az év utolsó napjaiban döntés született az új horgászrendről, a jegyárakról és a 2013. év rendezvénytervéről. Miután jól előkészített döntéssorozat előzte meg, reméljük az egyesületi tagság döntő többségének érdekeit szolgálják majd ezek a szabályok.

Az egyesület weblapját „lapozva”, valamennyi fontos adat és információ megtalálható.

Azt is el kell mondanom, hogy az Egyesületi irodában már valamennyi horgászengedély és a kedvezményes balatoni engedély is beszerezhető. Fontos arra is felhívni a figyelmet, hogy az új szabályok szerint január 10-ig a fogási naplók leadása kötelező és előfeltétele a jövő évi horgászatnak.

Az év vége felé közeledve az Egyesület Vezetősége és magam nevében is kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, békés, horgászsikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt mindnyájuknak!

Kozári Miklós